Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft PE Problem Pukawka.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam powazny problem z Hostingiem "Pukawka.pl" otoz po zakupieniu server Minecraft Pocket Edition, nie potrafie go uzyc czy skonfigurowac

Problem jest nastepujacy: Nie wiem jaka jest wersja zainstalowanego servera... nie moge znalezc wersji minecraft'a ktora pasuje do servera

w konsoli pisze ze jest to 0.16.0 jednak to nie prawda bo wywala z servera z wiadomoscia "Outdated Server" albo "Outdated Client" zalezne od wersji

Wiec... Jak zaintalowac wlasny silnik? Probowalem zainstalowac inna wersje Pocketmine-MP lecz wyskakuje mi taki blad:

******************************         Login Passed... Welcome       ******************************

Failed loading /home/intyre/git/github/PocketMine/php-build-scripts/bin/php7/lib/php/extensions/no-debug-zts-20151012/opcache.so:  /home/intyre/git/github/PocketMine/php-build-scripts/bin/php7/lib/php/extensions/no-debug-zts-20151012/opcache.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Fatal error: Cannot use pocketmine\nbt\tag\Float as Float because 'Float' is a special class name in phar:///home/data/r4tch3t/633268.pocketmp/PocketMine-MP.phar/src/pocketmine/Server.php on line 71

76561198180869410.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...